Dzsudzsák Balázs elhagyná Törökországot a terrorveszély miatt

futball
2016 július 01., 09:47
comments 40
AFP PHOTO / Attila KISBENEDEK
photo_camera AFP PHOTO / Attila KISBENEDEK

„Szeretnék elmenni a Bursasportól. Nagyon aggódom a terrorcselekmények miatt, hogy a jövőben további robbantásokra kerül sor Törökországban”

– nyilatkozta még szerda reggel a Class FM-en a magyar válogatott szélsője, a mai török sportsajtó pedig már több helyen tényként kezeli, hogy Dzsudzsák elhagyja a Bursasport és az országot is.

A játékos a rádióműsorban még nem tudott konkrétumot mondani azzal kapcsolatban, hogy hova készül, csak a távozását jelentette be biztosan. Állítólag érdeklődik iránta a Bundesligában szereplő Hertha Berlin és Schalke 04 is, a Bursaspor pedig 7 millió euróban, azaz valamivel több mint 2 milliárd forintban állapította meg a kivásárlási árát, bár ennél valószínűleg kevesebbért is elengedik (a Transfermarkt szerint például piaci értéke csak 4,25 millió euró). Dzsudzsák még tavaly nyáron szerződött a török csapathoz, amihez 2019-ig köti szerződés.

Kedden az Atatürk reptéren történt terrortámadás, aminek következtében 42-en haltak meg, és több százan szenvedtek sérüléseket. A cselekményt az Iszlám Állam vállalta magára. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.