Mészáros Lőrinc kedvenc verdájával vágtak fel a fiatal orosz titkosszolgálati tisztek

külföld
2016 július 03., 18:03
comments 94

Az orosz titkosszolgálat, az FSzB akadémiáján végeztek azok a fiatal tisztek, akik a lenti videón tömegesen, és kissé felvágósan vonulnak fel Moszkvában Mészáros Lőrinc kedvenc autójával, a Mercedes G osztályú terepjárójával. Az ifjú titkosszolgák-kémek egész sávokat zártak le, és láthatóan nagyon élvezték, hogy luxusterepjáróikkal kemény és félelemkeltő formációkban terrorizálhatják a városi lakosságot.

link Forrás

Egy csomóan fel voltak háborodva az interneten, ami azért durva, mert Moszkvában a luxusautós rongyrázás viszonylag megszokott dolog, ahogy a maffiaállamban való élet mindennapi jelei is.

Ennél is érdekesebb, hogy egy idősebb FSzB-tiszt a Kreml egyik hivatalos lapjában, a Komszomolszkaja Pravdában szidta a videón látható fiatal tiszteket: fel volt háborodva, hogy az ifjak, miután évekig a titkolózásról és az etikáról tanultak, ilyen látványosan arrogánsan lépjenek fel, és árulják el magukat. Az öreg tiszt szerint gyakorlatilag nagybetűs hazaárulók.

Alig néhány hete egy orosz oligarcha fia, Ruszlan Samszuarov hat rendőrautó elől húzott el Moszkvában G Mercijével, amit élőben közvetített az interneten. (RT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.