Dévényi Tibor a Balaton Soundról: Nem tudjuk, milyen erkölcsi közegből érkezett a Práccs meg a Trák meg a Mog

fesztivál
2016 július 14., 09:08
comments 235

Dévényi a TV2 Mokkában a Balaton Sound-ügyről beszélve elmondta, hogy átérzi a helyzetet, mert 4-5 éve neki is bedobtak valamit az italába, de sok vizet ivott, úgyhogy szerencsére rendbe jött. (Laikusként azt tippelem, hogy alkohol kerülhetett a poharába.)

link Forrás

A pontoslabdás lemezlovas a DVBBS-erőszakről elmondta, manapság az a baj, hogy számára ismeretlen zenekarok, „a Práccs meg a Trák meg a Mog” azok, amikért „őrjöngenek”, és

„nem tudjuk, hogy ezek milyen erkölcsi közegből érkeztek, kik ezek”.

link Forrás

Bezzeg régen a Bee Geesről meg a Boney M-ről tudtuk, hogy hányan vannak, és kik a tagjai. (Egyébként a Bee Gees nem középiskolás fokon űzte a drogozást, és a Boney M frontemberét is tönkretette a kábítószer meg a pia.)

link Forrás

Az is kiderült, hogy „az egyetemisták találták ki a retrót”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.