Súlyos videó került elő a 90-es évek budapesti maffiamódszereiről

bűnügy
2016 július 18., 08:20
comments 83

Madaras Bandi alábbi gyűjtésén látható, mi mindent kellett elviselnie az 1990-es évekbeli káoszban egy egyszerű vállalkozásnak, ami megpróbált boldogulni a piacon.

link Forrás

Az Alkotás úti presszóban eleinte csak az alkalmazottak elleni inzultusok voltak mindennaposak, aztán jöttek a komolyabb rablások:

Végül már az Aranykéz utcai merényletet idéző gránátos támadással próbálták meg ellehetetleníteni a presszót, ami nem volt hajlandó védelmi pénzt fizetni az alvilágnak.

link Forrás

Ha ez nem is, a 21. századi globalizáció már végképp betett a Szomszédokból ismert vendéglátóipari egységnek: ma a Gringos Amigos mexikói étterem áll a helyén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.