Azt nem tudom, hogy Kijev volt polgármesterének fia tényleg pénzt mosott-e, de az tuti, hogy nagyon jól ment neki.

bűnügy
2016 július 21., 16:42
comments 61

A spanyol rendőrség pénzmosással, csalással és más bűncselekményekkel gyanúsítja Kijev volt polgármesterének fiát. A letartóztatásról kikerült egy videó, amin az is látható, hogy milyen körülmények közül vitték el Leonid Chernovetskiy fiát.

link Forrás

Na, most ha amit itt látni, az tényleg mind az övé volt, és nincs neki titkos lottónyereménye, vagy ilyesmi, akkor azért nem valószínű, hogy ezeket havi fizetésből, okosan spórolgatva szedte össze. (OCCRP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.