link Forrás

Donald Trump manikűr tutorial kezdőknek

szépség
2016 július 23., 17:46
comments 93

"Én nem vagyok Donald Trumpnak a kampányembere. Sosem gondoltam volna, hogy ő lenne a jobb az EU és Magyarország számára, de a helyzet úgy áll, hogy megnéztem ezt a videót, amiben körömlakkal emberek az ujjukból Donald Trumpot csináljak, és azt kell mondjam, aligha tudtam volna jobban fogalmazni [azt, amit érzek]"

- idézet Orbán Viktor tusványosi beszédéből.

Minden büszke, magára adó, igényes, ápolt Magyar Lány és Nő ilyet hord! Ha nem akarod, hogy a Férfiak értéktelennek tartsanak, ne maradj le!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.