Szijjártó Péter szerint rendet kell tenni Európában

Tbg
külföld
2016 július 23., 10:26
comments 134

Mert az nem normális, ami történik, közölt az állami hírügynökség tolmácsolása szerint a magyar külügyminiszter.

„Európában a helyzet nem normális, mert ha az lenne, akkor például nem kellene, hogy Franciaországban hónapok óta rendkívüli állapot, vagy az Európai Unió fővárosának helyet adó Belgiumban hónapok óta harmadfokú terrorkészültség legyen, és ha más lenne a helyzet, akkor nem fordulhatna elő, hogy Németországban egy héten belül kétszer követnek el aljas támadásokat ártatlan emberek ellen" - fogalmazott Szijjártó.

A német ügyészség mai tájékoztatója szerint a müncheni ámokfutó egy frusztrált diák volt, aki rajongott a fegyveres ámokfutókért, ezért gyilkolt meg péntken 9 embert, majd magával is végzett.

Szijjártó Péter egyébként éppen Bernie Ecclestone-nal ölelkezik, mert Hunagroring is van Mogyoródon:

photo_camera FRISSÍTÉS Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Bernie Ecclestone, a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló brit üzletember a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2016. július 23-án. (MTI Fotó: Marjai János)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.