Úgy elragadott egy tigris egy kínai nőt, mintha csak egy párnával játszana

külföld
2016 július 24., 15:41
comments 137

Egy pekingi vadasparkban egy nő éppen csak kiszállt azt autóból, mire egy tigris azonnal rávetette magát, és elvonszolta. Erre sofőr és egy másik nő kiugrott az autóból, hogy elriassza a tigrist, de a ragadozó a második nőt is megtámadta, és halálra marcangolta.
Állítólag a nő azért száll ki az autóból, mert összevitatkoztak valamin.

A videón látszik, hogy a parkőrök pillanatokon belül odaértek, de már nem tudták megmenteni a nő életét. A kerület vezetése szerint a támadásban megsérült nőt kórházban kezelik, de az álapotáról nem árultak el részleteket. A kocsiból kiugrő férfi sérülések nélkül megúszta.

Ebben a parkban általában megengedik a látogatóknak, hogy a saját kocsijukkal haladjanak az állatok között, de mindenkit szigorúan figyelmeztetnek, hogy ne szálljanak ki, mert nagyon veszélyes lehet a vadállatok között. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.