Elképesztően jól áll Messinek a melír

DIVAT
2016 július 25., 09:19
comments 139

Lionel Messi speciális sármjának eddig az volt a lényege, hogy miközben olyan a pályán, mint egy professzor, mindezt olyan külsővel műveli, mint egy nyominger kisdiák, akit a szemetebbek állandóan piszkálnak az osztályból. Messi ráadásul az a szerencsétlen fiú volt az osztályból, aki hatodikban is szépen térdig húzza a zokniját és még mindig az anyja vagy a nénikéje fésüli meg vizes fésűvel reggelente.

Mondhatnánk erre, hogy egy focistának nem a külseje, hanem a játéka a fontos, dehát ez hülyeség lenne, hiszen a foci jó fél évszázada már nem rádiós, hanem tévés műfaj. Na nem mintha zavaró lett volna Messi furcsa stílusa. A kontraszt révén inkább még jobban kiemelte, hogy mekkora zseni.

Aztán, amikor már úgy tűnt, hogy Messi ugyanolyan kinézettel fog visszavonulni, ahogy érkezett, valami megváltozott.

Visszatekintve a változás első jele a 2015.-ben elhatalmasodott tetkómánia volt. Messinek korábbról már volt ugyan pár tetoválása, például ez a híres olasz rekonstruált Jézusra hasonlító kép a bal lapockáján az anyjáról:

meg a hátborzongató, inkább Gollam családi albumába illő csecsemőtenyerek a bal vádliján az első gyerek, Thiago születése utánról:

de 2015-ben Messit valósággal elborították a korábbiaknál sokkal igényesebb grafikák:

Ez azonban még nem volt több, mint alkalmazkodás a közhelyes focistadivathoz.

2016. nyara azonban minőségi változást, sőt, mondjuk ki, sármrobbanást hozott. A mester, akinek korábban is volt néha borostája, a Copa Americára igazi vörhenyes szakállat növesztett. A szakáll veszélyes műfaj, amennyiben tizedannyi embernek áll jól, mint ahány azt képzeli, de Messi esetében tökéletes választásnak bizonyult. A magának való, excentrikus alsó tagozatosból egycsapásra pasi lett, méghozzá nem is rossz. Na nem egy Giroud, Pellé vagy Emre Can, de pasi.

Úgy tűnik, Messi is így érezte, mert most gyorsan rátett egy lapáttal, és szőkére melíroztatta a haját. Az eredmény? Luis Suarez friss twitjét elnézve nem kizárt, hogy a következő idényre acélrácsokat kell felszerelni a Camp Nouban, hogy a feltüzelt nő- és hímrajongók be ne rohanjanak a pályára.

link Forrás

Csak egyet tudok érteni Suarezzel: ez bombajól sikerült! Vagyis pasi született. 29 évesen, dehát az ilyesmihez sohasem késő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.