link Forrás

Lopta volna az olimpiai lángot, de esélye sem volt

sport
2016 július 25., 11:29
comments 54

Szombaton, Sao Paulo Guarulhos községénél egy férfi megpróbálta áttörni a kordont, hogy megkaparintsa az olimpiai lángot, de a brazil hatósági erők először bizonyítottak, és pillanatok alatt teperték földre a fanatikust, akinek valójában pillanatnyi esélye sem volt közel kerülni a fáklyához.

A lángot épp Particia de Albuquerque, brazil hokijátékos vitte magával Sao Paolo belvárosa irányába, de a fal úgy összezárt körülötte, hogy lassítania is csak kicsit kellett, pár másodperc téblábolás után pedig szinte zavartalan folytathatta útját.

A férfit letartóztatták, de az eset nem zavarta meg különösebben a vonulást, a láng útvonalát sem kellett módosítani. (BBC)

Címlapfotó: Foto: Rahel Patrasso / NurPhoto

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.