Százmilliókat szeretnének a DVBBS backstage-ében elájult lányok

bűnügy
2016 július 25., 04:01
comments 327

A Bors információja szerint százmilliós kártérítésre számítanak azok a lányok (és ügyvédeik), akiket ájultan magukra hagytak a Balaton Sound fesztivál backstage-ében a DVBBS nevű kanadai dj-duó tagjai. A rendőrségi vizsgálat ugyan még nem zárult le, de a szülők ügyvédeket fogadtak, és a Bors informátorai szerint hevesen tárgyalnak valakikkel (a zenekar menedzsmentjével?) , és már azt is tudni véli az infromátor, hogy irdatlan nagy összegben, peren kívül fognak megegyezni.

A DVBBS egyik fellépésén Miamiban. Fotó: Gustavo Caballero/Getty Images
photo_camera A DVBBS egyik fellépésén Miamiban. Fotó: Gustavo Caballero/Getty Images

A DVBBS július 8-án lépett föl Balaton Soundon, a zenekar segítői a színpad mögé, a backstage-be vittek néhány kiválasztott rajongólányt. A hatból hárman annyira rosszul lettek, hogy lábra állni sem bírtak. A zenekar pedig villámgyorsan távozni próbált, a Liszt Ferenc Repülőtéren tartóztatták föl őket.

Az egyik lány esetében szexuális erőszak gyanúja is fölmerült, és rendőrségi vizsgálat indult.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.