Hosszú Katinka rövidesen saját úszóklubot alapít

sport
2016 július 26., 11:47
comments 66

A 27 éves úszó kedden jelentette be, hogy az riói olimpia után új klubot alapít Iron Aquatics néven. A riói olimpia után pedig átigazol majd a Vasastól.

Az olimpiával kapcsolatban annyit mondott, hogy nem tud érmeket ígérni, de mindent meg fog tenni azért, hogy a legmagasabb szinten képviselje Magyarországot. Hosszú Katinka  Rióban 200 és 400 méter vegyesen vb-címvédőként áll rajthoz, ezen kívül 100 és 200 méter háton, 200 méter pillangón, és a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként indul. (Nemzeti Sport/ MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.