Így néz ki, amikor a rendőrök lerohannak egy szibériai börtönlázadást

külföld
2016 július 26., 05:33
comments 67
link Forrás

240 rab lázadt fel Khakassiában, Szibériában börtönben hétfőn. A helyi sajtó szerint a lázadt egy kisebb csoport szervezte, köztük egy rab, aki nemrég tért vissza a magánzárkából.

Egy videón az is látszik, ahogy a rendőrök kívülről megrohanják az épületet.

A zavargás hat óráig tartott, a hírek szerint nem halt meg, sőt, nem is sérült meg senki. Három fogvatartottat vádolnak azzal, hogy ők irányították a lázádást. A börtön egyik épületét belülről megrongálták, ajtókat törtek be, asztalokat dobáltak és ágyakat forgattak fel. (Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.