Eldőlt: Hillary Clinton a demokrata párt elnökjelöltje

külföld
2016 július 27., 04:16
comments 8

A demokrata párt philadelphiai konvencióján kedden eldőlt:

a párt hivatalosan is Hillary Clintont indítja és támogatja a november 8-i amerikai elnökválasztáson.

A 68 éves egykori first lady, New York-i szenátor és külügyminiszter ellenfele, Bernie Sanders mikor megtudta, hogy Clinton megszerezte a kellő szavazatot arra szólította fel a konvenciót, hogy függessze fel a szavazási szabályokat, és közfelkiálltással álljanak ki Clinton mellett. A kérésnek a delegátusok eleget is tettek.

photo_camera Justin Sullivan/Getty Images

Hillary Clinton az első nő az Amerikai Egyesült Államok történetében, akinek sikerült megszereznie az egyik nagy párt elnökjelöltségét. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.