Guardiola betiltotta a pizzát a Manchester Citynél

sport
2016 július 27., 07:23
comments 6

A Manchester City frissen kinevezett új kapitányának munkamódszereiről Gaël Clichy szivárogtatott ki részleteket. E szerint Pep Guardiola nem csak a pizzát tiltotta be, de a jövőben a súlyproblémával küzdő játékosok nem vehetnek majd részt a klub edzésein.

A játékos elárulta azt is, hogy pár játékost már ki is rakott a keretből, számukra most egyéni kondiprogram indul.

Clichy kicsit átlátszó módon új edzője perfekcionizmusát dicsérte, ahogy Pep nem csak a pályán, de azon kívül is minden részletre odafigyel. Eddig is hallották korábbi edzőiktől, hogy mennyire fontos, hogy jó kondícióban legyenek, de most fordult elő először, hogy valaki ezt élesben be is vasalta volna rajtuk.

Clichy alighanem nagyon szeretne bekerülni az első csapatba, mert a Guardian cikkéből kiderül, hogy még rengeteg szép dolgot mondott Guardioláról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.