"Hillary egy született vezető"

külföld
2016 július 27., 05:55
comments 83

Miután a Demokrata Párt országos elnökjelölt-állító konvenciója úgy döntött, hogy Hillary Clintont indítják a november 8-i elnökválasztáson, férje, Bill Clinton mondott beszédet. A korábbi elnök szerint

„Hillary az, aki igazi változást hoz, és a demokraták a lehető legjobb jelöltet választották meg.”

A közhelyes kiállás után Bill Clinton szokatlanul személyes történeteket osztott meg a delegáltakkal. Beszélt a megismerkedésükről, ami akkor teljes letaglózta:

"1971 tavaszán találkoztam egy lánnyal, ott állt egy nagyon hosszú folyosó végén, szemeztem vele, ő viszonozta, aztán odajött, bemutatkozott, és megkérdezte, hogy ki vagyok. Nem jutottam szóhoz."

A férj szerint felesége kiválóan ismeri fel a lehetőségeket, csökkenti a kockázatokat, és valósítja meg a változásokat.

„Született vezető,”

tette hozzá. Bill Clinton még félrelépését is felidézte, mikor azt mondta, hogy

"soha nem hagy el titeket. Soha nem hagyott el engem sem."

(MTI/Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.