Ilyen még nem volt: Észak-Korea folyón leúsztatott röplapokon fenyegetőzik rakétatámadással

külföld
2016 július 27., 07:56
comments 92

Még pénteken talált a dél-koreai hadsereg a Han folyó tölcsértorkolatában műanyag zsákokat, bennük húsz-húsz röplapot. A csomagokat Észak-Koreában tették vízre, a papírokon rakétatámadással fenyegetik meg szomszédjukat és

megerősítik, hogy az 1950-53-as koreai háború a diktatúra győzelmével zárult.

link Forrás

A két, egymással máig hadiállapotban lévő Korea történetében eddig nem fordult elő röplapúsztatás, állítja a szöuli védelmi minisztérium. Észak-Korea legutóbb akkor fenyegette meg déli szomszédját, mikor az bejelentette, hogy az év végén amerikai THAAD típusú rakétaelhárító rendszert állít hadrendbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.