Már látni, miért fog elszabadulni a pokol a magyar plázákban év végén

DIVAT
2016 július 27., 08:22
comments 141

Tavaly novemberben világszerte zajlottak sikítozásokkal, taposásokkal és tolakodásokkal tarkított tömegjelenetek egy rakás bevásárlóközpontban. Ekkor mutatták be a H&M és a Balmain közös limitált kollekcióját. Magyarországon a Vörösmarty tér volt a bemutató helyszíne, verekedés, vér és hisztéria ült tort aznap a téren.

És minden jel szerint az idei év sem múlik el majd hasonló jelenetek nélkül. A svéd ruhamárka idén a Kenzóval fogott össze és még idén meg fog jelenni közös kollekciójuk, aminek darabjai ismét csak limitált számban lesznek elérhetőek.

Pontos dátum még nincs, de az első három fénykép már felkerült arról, mire lehet idén számítani. Íme:

photo_camera Fotók: H&M

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.