Nem kapkodnak Dzsudzsákért

sport
2016 július 27., 06:31
comments 56

Dzsudzsák Balázst szerződtetné az Olympiakosz Pireusz, mondta menedzsere a Nemzeti Sportnak. Vörösbaranyi József szerint nem a játékoson múlik a váltás.

„Az elsődleges cél Európa, ha nem lesz megfelelő lehetőség, akkor beszélhetünk majd az arab vonalról. Balázs jól játszott az Európa-bajnokságon, de utána nem volt akkora a mozgolódás, mint amekkorára számított, most kezd igazán beindulni a piac,”

mondta a menedzser, aki szerint a válogatott csapatkapitány higgadtan kezeli a helyzetet.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján 2016. június 7-én
photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

Vörösbaranyi szerint persze jó lenne minél hamarabb megtalálni Dzsudzsák új helyét, hiszen mindenhol tart már felkészülés.

„Nincs okunk aggódni, az sem baj, ha csak az átigazolási szezon utolsó napján sikerül,”

mondta a menedzser. (NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.