Túlméretezte a marihuánaültetvényét egy alföldi férfi

bűnügy
2016 július 28., 09:26
comments 59

A police.hu beszámolója szerint a kiskőrösi rendőrök a gyanúsított tartózkodási helyén a környezetben terjengő jellegzetes, marihuánára jellemző szagra lettek figyelmesek. És a képek alapján a a 42 éves S.Z.tényleg nem aprózta el a kertészkedést.

link Forrás

Mikor átkutatták a csengődi tanyát egy fóliasátorban,a paradicsomok között 212 tőből álló cannabis-ültetvényt, valamint az épületében közel 21 kilogramm szakszerűen szárított növényi törmeléket találtak.

A lefoglalt, 100-120 centiméter magas növényekről a botanikus szakértő előzetes szakvéleményében megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak.

A rendőrök a termesztéshez használt eszközöket is lefoglalták.

A nyomozók a mikosszéplaki férfi kihallgatása után kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.