Áthaladó sünökre figyelmeztető KRESZ-táblák kerültek ki a XII. kerületben

ÁLLAT
2016 július 30., 12:34
comments 147

Olvasónk, Attila keresett meg minket azzal, hogy Budapesten, a XII. kerületben ugyan rengeteg a sündisznó, de sok arrafelé a száguldozó autós is, akik nem figyelnek arra, hogy botorkál-e épp előttük egy sün vagy sem, ezért aztán gyakran lehet süntetemeket találni az út mellett.

Fotók: olvasónk
photo_camera Fotók: olvasónk

Ezért Attila és iparművész szomszédje, Zoltán összefogott, hogy tegyenek valamit ezekért az állatokért. Sünökre figyelmeztető KRESZ-táblákat készítettek, ezeket pedig a hétvégén ki is helyezték a környékükön. A munkának szponzora is volt, egy fénymásoló hálózat, egy barkácsáruház és egy műanyagipari cég is segítette ötletük megvalósítását.

Így ha Budapestnek csak egy apró kis részén is, de talán nagyobb biztonsággal közlekedhetnek a sünök mostantól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.