America Hasn't Got Talent: egy létráról próbálta meg eltalálni az áldozat szájában lévő célkeresztet

baleset
2016 augusztus 03., 04:28
comments 36

Élő adásban szívta meg kedd este az America's Got Talent egyik versenyzője: a kanadai Ryan Stock egy célkeresztet tartott a szájában, hogy a menyasszonya, Amber Lynn Walker néhány méterről, egy létra tetejéről lője azt telibe egy lángoló nyíllal. Természetesen nem sikerült, a férfit a nyakán találta el a nyíl, így öklendezett páratlan zenei aláfestéssel.

link Forrás

A zsűri (Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B és Howie Mandel) döbbenten nézte, mi történt, aztán kiderült, hogy nem történt komolyabb baj, bár Stock láthatóan rosszul volt. Később azt írta a Twitterre, hogy „technikai hiba” csúszott be. (New York Daily News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.