Kíváncsi lennék, anyuka hogyan állna helyt az építőiparban

video
2016 augusztus 08., 19:01

A 444-es újságíróknak módjukban áll letiltani a kommentelést a cikkeik alatt. Éltem is a remek lehetőséggel a legutóbbi videómnál, amiben 24 órára a feleségem bőrébe bújva átvettem a gyerekeket és a háztartást, és az egészet egy fejemre erősített kamerával rögzítettem.


De tiltogathatok én nyugodtan, mert egy vérbeli kommentelő, ha igazán kommentelni akar, akkor bizony kommentelni fog.

Egy markáns vélemény nehéz körülmények között is utat tör magának. Szóval a 444 Facebook-oldalán nem tudtam gátat szabni a hozzászólásoknak. És milyen jó, hogy ez így történt. Hisz egy csomó kedves, szellemes komment érkezett. Ráadásul ezekhez a véleményekhez, az oldalunkon lévőkkel ellentétben, nevek és arcok is társíthatók.

De ez a poszt most nem a kedves hozzászólások miatt születik meg, hanem a megfontolandóak, okosak, tanulságosak miatt. Következzenek a kommentelők, akik profi szinten élnek családi életet, és nem irigyek átadni a tapasztalatot és a bölcs tudást.

Anyuka hogyan állna helyt?

Tamás Gyenes: „nem néztem meg a videót, de az vajon kiderül benne, hogy amúgy apuka mit dolgozik? Mert igen, sok munkahely lazább, mint egy család háztartása, de én azért kíváncsi lennék, anyuka hogyan állna helyt az építőiparban, olajbányászatban?”

István Janovecz: „Jöhet a következő rész,mikor pl beáll az anyuka hegeszteni 40fok melegben,nyakában a meósokkal..”

Hős, hősebb, Leghősebb

Pál Gémes „Alapból utálom ezt a fajta "hősiességet"! A család, az család, a munka pedig munka, amit el kell végezni! Semmilyen hősiességet nem jelent, ha ezt egy férfi végzi el. Nekem az jutott, hogy az asszony veszélyeztetett terhesként 8 hónapot feküdt. Utána egy nehéz szülés. Otthon maradtam velük egy hónapig, amíg a helyzet konszolidálódott. Addig hármunkra főztem, mostam, takarítottam, pelenkáztam, fürdettem. Csak a szoptatás nem vállaltam át. Ezt a kártyát húztam, és egy percig sem sírtam, áldozatoskodtam, csak csináltam amit kellet. Mondjuk, a lányom (34) ma is másképp viszonyul, hozzám, mint a szokásos, anyás gyerekek.”

Attila Bognar „wow, mekkora lúzer vagyok, hogy nem csináltam száz órányi hatgóprós videót arról az időről, amikor munka után anyámat pelenkáztam, hétvégén még a két aprót is, anyám halála után meg teljes üzemben a két kicsit másfél évig - hiszen most HŐS lehetnék & kösz, hogy a férfiakat ismét az orrodatistisztíccsa szinttel sikerül azonosítani, bravó”

Hogy lehet így élni? Élet ez egyáltalán?

Agnes Csipai „Aranyos videó, de a konyhában reggel 8-kor már ilyen nagy kupi van??”

Franciska Szűcs „A kotyogós kávéfőzőnél nem kéne lenyomni a kávét 😂 mar eleve rosszul kezdi a reggelt 😅”

Kinga Kerecsen „Amerikai palacsinta? Bakker!! Reggelire. Az igen”

A kis biboldó és a cuki tetühintás

100% őszinteség

Az alábbi kommentelők a szívemből szóltak

Braun Éva „Mitől hajmeresztő? Rengeteg férfi és nő csinálja...Mi az, hogy 24 órára beállt háziasszonynak? Nem közösen végzik az otthoni munkákat a párok?”

Nádházi Zsolt „Szépen beszél a paraszt a gyerekkel. Taknyos takarodjál innen. Balkezes hámozó... ez tényleg egy pöcs.”

Cossuta Marci „Ki ez az idióta ?? Én ha tehetném 10000 órákat lennék a fiammal nem 24 et!”

No, de ezért már megérte

Marietta Leffelholcz „Én hálás vagyok ezért a videóért! A férjem már reggel làtta és mire hazaértem, kitakarított és behozta néhány lemaradàsom, amire a munka és a nyári sürgés-forgàs miatt nem volt még időm. 😊 Egyébként szokott segíteni itthon de ilyen volumenű tettre rég volt példa. Szóval köszi.”

ÉN KÖSZI! MINDEN HOZZÁSZÓLÁST!