Összekapta magát a címvédő

sport
2016 augusztus 12., 16:24
comments 11

A horvát férfi vízilabdázók legutóbbi meccsükön összeomlottak a 4. negyedben, így 9:4-re kikaptak Spanyolországtól. Most viszont verték az eddig száz százalékos olaszokat, ezzel pedig már-már bebiztosították a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszba. És feltámadt a legutóbbi olimpia ezüstérmese, Montenegró is, ami az Egyesült Államok legyőzésével már szintén biztos továbbjutó - ha az amerikaiak le is győznék Olaszországot az utolsó fordulóban, Montenegró egymás elleni eredménnyel továbbjut.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.