Kisiklott egy vonat, több órás késések a szolnoki vonalon

közlekedés
2016 augusztus 14., 16:54
comments 44

Kisiklott egy motorvonat az újszászi állomáson vasárnap este, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje akár több órával is megnőhet.

Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese azt közölte az MTI-vel, hogy a Hatvanból Szolnokra tartó motorvonat a kisiklás miatt akadályozza a forgalmat. A balesetben senki nem sérült meg, a balesetvizsgáló szakemberek és a Közlekedésbiztonsági Szervezet a helyszínen vizsgálja az okokat.

A Budapest-Újszász-Szolnok, a Szolnok-Hatvan és a Szolnok-Újszász-Vámosgyörk vasútvonalakon jelentős késéskre, 30-60, esetenként akár 120 perccel hosszabb utazási időre kell számítani.

Az újszászi vonalon várhatóan 19-20 óra között, Szolnok és Hatvan, valamint Vámosgyörk között 20 óra után indulhat meg a vonatforgalom.

Közben olvasónk, Ferenc, azt mondja, hogy a Keletiben sincs minden rendben, ott egy időre leállt az utastájékoztatás.

photo_camera Olvasónk fotója

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.