Néha bejön, ha válaszolsz egy mocskos vécé falára írt disznólkodó üzenetre

Tbg
bulvár
2016 augusztus 16., 09:31
comments 106

„Ha akarsz egy jó muffot, hívd Donnát!”

– ez a felirat éktelenkedett egy Brighouse-i (West Yrokshire) kocsma vécéjének falán.

Az 51 éves teherautósofőrnek, Mark Ellisnek nem kellett több, gondolt egyet, és ráírt a megadott számra:

„Hali! Hogy ityeg a fityeg?”

Ami ezután következett, arra még Harrach Péter is büszke lenne: a jogász végzettségű hölgy, bizonyos Donna Roberts válaszolt, az üzenetváltás folytatódott, végül házasság és két gyerek lett a dologból.

A brit Sun által megírt sztori nem a közelmúltban, jó pár éve történt, a gyerekek most 8 és 9 évesek.

Roberts számát egyébként nem saját maga, hanem valamikori barátja írta fel a kocsma falára bosszúból, Roberts az érkező megkeresésekre általában azzal válaszolt, hogy téves hívás.

„Meg kell köszönjem neki, tett egy szívességet” – nyilatkozta a nő a lapnak.

A Sun szerint „szerencsére a gyerekek, mit sem tudnak arról, hogyan jöttek össze a szülők.” Ez felthetően már nem így van. (The Sun/Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.