link Forrás

12 éves Donald Trump legijesztőbb kampánymenedzsere

külföld
2016 augusztus 23., 08:01
comments 137

Az egész Trump-kampány eddigi legijesztőbb figurája bukkant elő a napokban, miután a Fox 31 denveri kiadásának hála az amerikai média felfedezte magának Weston Imert, a republikánus elnökjelölt legfiatalabb kampánymenedzserét. Imer még csak 12 éves, de már úgy mozog, úgy beszél és úgy fésüli a haját, ahogy az ember, akiért dolgozik.

Weston a kolorádói Jefferson County Trump-irodáját vezeti másodmagával, és ez nem annyira súlytalan pozíció, hiszen ez az egyik legnehezebben hozható megye ebben az ingaállamban. Weston alapítója is volt az irodának, ahol önkénteseket irányít, telefonál, papírmunkát végez. Mivel túl fiatal, ezért papírokat nem írhat alá, de ebben édesanyja, Laurel segíti.

Kérdés, mi lesz szeptembertől, amikor a nyári szünet végével Westonnak újra vissza kell ülnie az iskolapadba. Az idő sürget, ráadásul Trumpnak 11 pontos hátrányt kéne az államban ledolgoznia Hillary Clintonnal szemben. Ha esetleg nem jön össze idén a győzelem, nincs vész, az idő Westonnak dolgozik, és ennek szellemében is nyilatkozott:

"2040-ben én jövök".

(Fox31 / USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.