November 30-án vége a Fásy Mulatónak

KULTÚRA
2016 augusztus 25., 15:03
comments 129

A Sláger TV zenecsatorna bejelentette, hogy csak november 30-ig sugározzák a Fásy Mulató és a Zeneexpressz adásait. Egészen pontosan ezt írták:

„A Sláger TV folyamatos megújulásának keretein belül idén télre lekerülnek a csatorna képernyőjéről Fásy Ádám műsorai. A Fásy Mulató, illetve a Zeneexpressz – Fásy Ádám című műsorok sugárzására vonatkozó szerződés ugyanis 2016. november 30-án megszűnik, amelyet a gyártó jogtulajdonos és a Sláger TV sem kívánt meghosszabbítani.”

Hogy melyik csatornán tér vissza Fásy Ádám, és lánya, Zsülike, azt még nem tudni, ahogy azt sem, hogy visszatérnek-e egyáltalán. (via hvg.hu)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.