Úristen, lehet, hogy ez az utolsó igazi nyári hétvége?

időjárás
2016 augusztus 27., 05:53
comments 44

Annál jobb nem is lehet, mint amit mára jósolnak: zavartalan napsütés, néhol egy kis széllel, néhol anélkül, 30 fokos, vagyis meleg, de nem pusztító maximumhőmérséklettel. Azt már alig merem mondani, hogy vasárnap ugyanez várható még két fokkal melegebben.

Aztán kedden elromlik az idő és már soha többé semmi sem lesz ugyanaz. Oké, hogy huszonpluszos időt jósolnak utána is, és elindul a hosszú, októberig tartó rettegés az ősztől, aminek majd a tél váratlan beköszöntése fog csak véget vetni.

(via idokep)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.