Diego Maradonát megvádolták, hogy hamis útlevéllel akart Dubajba repülni

külföld
2016 augusztus 29., 15:45
comments 39

Az argentin sajtó szerint Diego Maradonát feltartóztatták a Buenos Aires-i Ministro Pistarini reptéren, mikor fel akart szállni egy Dubajba tartó repülőre. A helyi lapok szerint, amikor Maradona bemutatta az útlevelét, hogy bejusson az utasváróba, őrizetbe vették, és azzal vádolták, hogy hamis vagy lopott útlevelet használ.

Maradona nem értette a dolgot, azt mondta, hogy alaptalanok a biztonsági személyzet aggályai. Fel is hívta az ügyvédjét, és néhány óra múlva - miután már lekéste a repülőjét - elengedték.

photo_camera Maradona idén júliusban (AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH)

A focista szerint az ügynek valami köze van a politikához, és megbízta az ügyvédjét azzal, hogy kiderítse, milyen politikusok állnak a furcsa ügy mögött. De semmi konkrétumot nem mondott a gyanújáról. (Gazzetta World)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.