Közpénzügyi szakújságíró képzést indítanak Matolcsy György mellényzsebében

nem vicc
2016 augusztus 29., 13:04
comments 94

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem csodálatos új dologba vág bele

"közpénzügyi szakújságíró szakirányú továbbképzési szak"

néven indít 295 órás kurzust.

A leírásban olyasmik vannak, hogy hallgatók

"új, piacképes szemléletre tehetnek szert, amelynek (...) birtokában jobban képesek kezelni és másokkal megismertetni a világ és Magyarország legfontosabb gazdaságpolitikai változásait."

A képzés főnöke Prof. Dr. Lentner Csaba, egyetemi tanár.

Róla fontos tudni, hogy kuratórium tag a közpénzeket rokonoknak és haveroknak kijátszó MNB-s alapítványokban, és idejének egy részét azzal tölti, hogy elmagyarázza Matolcsy György miért korszakos zseni.

Ha valaki tudhatja, hogyan kell a lopásról úgy kommunikálni, mintha gazdaságpolitikai stratégia volna, akkor az ő.

Bárki bejutna a kurzusra, az feltétlenül írja meg a tapasztalatait a megirom@444.hu emailre, hátha mi is megtudjuk, miért Mészáros Lőrinc a mi Széchenyi Istvánunk. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.