A semmiből előkerültek egy régi balatoni nyár emlékei és klipként köszönnek most vissza

ZENE
2016 augusztus 30., 17:34
comments 48

Egy 1981-ben, valahol a Balaton partján forgatott családi videó részleteiből készült el a Humbugs új klipje. A zenekar mögött két ismertebb előadó, a Bëlgából és a The Carbonfools-ból ismert Titusz és a The Immigrants zenekar énekese, Badric Adorio áll.

link Forrás

A klip érdekessége, hogy nem tudni, kik szerepelnek rajta és hogy hol készült pontosan. A rendező, Koós Árpád gyűjti az analóg technológiával készült felvételeket, és egy bolhapiacon vásárolta meg azt a Super-8 filmet, amin egy család balatoni nyaralása látható. Ebből készült végül el a klip, és most a kétszemélyes zenekar tagjai úgy döntöttek, hogy szeretnék megkeresni a családot. Ezért azt kérik, hogy aki magára vagy ismerőseire ismerne, írjon Tituszéknak, mondjuk a zenekar Facebook-oldalán keresztül és megkaphatják a régi felvételek felújított, digitális változatát.

A Humbugsnak amúgy tavaly télen jelent meg az első dala, ez most a második, de Titusz és Badric folyamatosan dolgozik az új dalokon, így nemkizárt lassan egy lemez sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.