Egyáltalán nem biztos, hogy lesz most Békemenet

POLITIKA
2016 augusztus 30., 04:26
comments 149

Csizmadia László, a Békemeneteket is szervező CÖF nevű szervezet elnöke interjúban fejtette ki nézeteit a Magyar Idők keddi hasábjain.

Megígérte, hogy a CÖF hamarosan beszáll a népszavazási kampányba, a kormány mellett.

Megállapította, hogy a mostani migráns-válság két fő felelőse az USA és Soros György. Hogy előbbi "területszerzésben érintett", az utóbbi meg azért, mert médiaterrort alkalmaz és a neoliberális terroron gazdagodik.

Figyelmeztetett, hogy a  a muszlim bevándorlók célja a keresztény civilizáció eltörlése.

Kifejtette, hogy egyelőre nem lesz Békemenet sem itthon, sem pedig Brüsszelben, de "abban az esetben azonban, ha radikálisan megváltozna a helyzet, azaz sokkal több és agresszívan megnyilvánuló migráns jelenne meg, megszervezzük a Békemenetet". (magyaridok)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.