Máris vége a Tudta?-kampánynak, új szlogent talált ki a kormány

politika
2016 augusztus 31., 07:37
comments 336

Dömötör Csaba, a Rogán Antal propagandaminisztériumának államtitkára bejelentette, hogy új szakaszba lép a kormány népszavazási kampánya, a hirdetések új szlogenje az lesz, hogy „Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel!”.

De nem állnak meg a plakátoknál, Dömötör Csaba elárulta, hogy a kormány hamarosan minden háztartásba „tájékoztató kiadványokat” juttat el, de határon túli magyarokat is megszórják majd „buzdító levelekkel”.

Dömötör kijelentette, hogy minden pártot, és felelős politikai szereplőt arra kérnek, hogy küldjék el a választóikat szavazni, és tegyék világossá, hogy az igen vagy a nem szavazatot támogatják. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.