Pap Bianka ezüstérmet szerzett 100m háton a Paralimpián

sport
2016 szeptember 11., 05:16
comments 19
Pap Bianka a 100 méteres női hátúszás döntője után. Pap ezüstérmet szerzett az S10-es sérültségi kategóriájú versenyzők versenyében. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
photo_camera Pap Bianka a 100 méteres női hátúszás döntője után. Pap ezüstérmet szerzett az S10-es sérültségi kategóriájú versenyzők versenyében. Kép és címlapkép: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

A délelőtti előfutamokból a második legjobb idővel döntőbe került Pap Bianka ezüstérmet szerzett az S10-es sérültségi kategóriában versenyzők százméteres hátúszásában. A győztes új-zélandi Sophie Pascoe 91 századdal, 1:07,04-es idővel előzte meg. Pap a magyar csapat második érmese és első ezüstérmese, Korábban az erőemelő Tunkel Nándor szerzett bronzérmet erőemelésben. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.