Jézus Mária, mi történt Rogán Antal arcbőrével?

POLITIKA
2016 szeptember 12., 15:22
comments 450

Rogán Antal mostanában valahogy furcsa. Kezdődött azzal, hogy amióta propagandaminiszter lett belőle, az egyik legsűrűbben és legprofibban kommunikáló kormánytag gyakorlatilag megkukult korábbi önmagához képest. De ezt még lehetett a körötte csapkodó villámokkal, a Portik ügy felhabzásával és hasonlókkal magyarázni. Ezek azonban - látszatra legalábbis - kicsit sem rendítették meg Rogán pozícióját.

Az első őszi parlamenti ülésnapon hősünk most mégis úgy nézett ki, mint aki két hete nem aludt, de úgy, hogy közben minden éjjel felváltva hallgatta Mengyi Roland titkosszolgálati módszerekkel rögzített korrupciós beszélgetéseit, illetve Lázár János első technólemezét.

A mindig tipotop, már-már diákfiús Rogán egycsapásra a Nemzeti Oldal Derrick Felügyelője lett. Mondhatni Táskás Ember.

Ezt a fordulatot sosem tudtuk volna elképzelni. Mi jöhet még? És mi lehet az oka? Talán a túl sok bulizás? De Antal alig szokott szerepelni a Rogán család bulimotorjának, Cecília asszonynak a fotóin.

Akinek van tippje, ne tartsa magában!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.