Egyre kevesebb autót lopnak

Tbg
autó
2016 szeptember 13., 04:13
comments 19

Idén az év első nyolc hónapjában 1111 személygépkocsit loptak el Magyarországon, havonta átlagosan 139 autót, írta keddi számában a Világgazdaság.

A tendencia csökkenő, tavaly ugyanis egész évben 2414 személygépkocsit tulajdonítottak el, havonta több mint kétszázat, míg 2014-ben 316 volt a havi átlag, 2013-ban pedig 390 feletti.

A tolvajok körében az idén, az első hathavi statisztika alapján, a Ford volt a legkedveltebb márka, de vitték a Volkswageneket és az Opeleket is.

A Hermon nyilvántartási rendszerben regisztrált körözések top 10-es listájára felkerült a Suzuki és a Toyota is, a lista végén pedig a Skoda és a Peugeot áll.

A Világgazdaság közlése szerint a legtöbb személygépkocsit Budapesten és Pest megyében lopják el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.