Csütörtökön valószínűleg bezár egy csomó CBA

gazdaság
2016 szeptember 14., 10:22
comments 374

A Kerekseledmi Alkalmazottak Szakszervetének elnöke azt mondta a Népszabadságnak, hogy tudomása szerint csütörtökön bezár egy csomó közért Nógrád, Borsod, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár megyében is. Sáling József értesülését a Palóc Nagykereskedelmi Kft nem erősítette meg, hanem jövő hétre ígértek tájékoztató fórumot a dolgozóknak.

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. a térség legnagyobb CBA partnere, üzleteiket mind bevitték a CBA szövetségbe és ők Nógrád megye legnagyobb munkaadója is. A cég zsinórban harmadik éve veszteséges és úgy tűnik, nem kapnak több pénzt a bankjuktól.

A Magyar Nemzet információi szerint bejelentekezett egy vevő a cégre és 80 üzletére.

A dolgozók erre a hónapra már nem kaptak fizetést és a cég boltjain már szeptember elején sok polc állt üresen. (nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.