Csányiék nekimentek Pintérnek

futball
2016 szeptember 20., 18:38
comments 25

Pintér Attilát, a Mezőkövesd Zsóry vezetőedzőjét 100 ezer forintra büntette kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, ami szerint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a szombati Diósgyőr-Mezőkövesd (1-1) meccs lefújása után fenyegető kijelentéseket tett a játékvezetőnek.

Fotó: Kisbenedek Attila / AFP
photo_camera Fotó: Kisbenedek Attila / AFP

Ezzel a találkozóval kapcsolatban a DVTK-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért, vagyis más sportszervezet szidalmazásáért 50 ezer forint megfizetésére kötelezték.

A meccs MLSZ-es összefoglalójának vége felé látható, ahogy Pintér Attila berohan a pályára:

link Forrás

Az OTP Bank Liga legutóbbi, 9. fordulójában kiállított játékosok közül a mezőkövesdi Marek Strestík és Sós Bence, valamint Predrag Bosnjak (Haladás) is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.