Mondjuk ki: bántják Pintér Attila és Tállai államtitkár úr csapatát a bírók

futball
2016 szeptember 22., 08:50
comments 40

Vasárnap még csak két pontot vettek el a bírók az első osztályba idén visszatérő Mezőkövesdtől, a Diósgyőrrel játszottak végül csak 1-1-et.

A lefújás után, amikor még frissek az emlékek, Pintér Attila edző a pályán jelezte finoman a bíróknak, hogy vitathatónak tartja több döntésüket.

link Forrás

Pintér valószínűleg nem volt elég meggyőző a maga módján, mert a bírók semmit sem tanultak a hibájukból.

Szerdán Tállai András NAV-vezér csapata hazai pályán, a néhány száz millióból pompásan kicsinosított mezőkövesdi stadionban (1215 néző előtt) kapott ki az addig tökutolsó Pakstól 3-1-re úgy, hogy a 73. perctől emberelőnyben voltak.

A magyar válogatottat az Európa-bajnokságra vezető úton elindító Pintér Attila elmondta, miért:

link Forrás

De nem egyszer:

link Forrás

Hanem többször:
link Forrás

A Nemzeti Sport nem írt gyanús 11-esről, a Mezőkövesd honlapján ezt írják: „Frőhlichhel szemben pedig mintha szabálytalankodtak volna a büntetőterületen belül”.

A bírói csapásokat elszenvedő Mezőkövesd egyelőre 10., még van két csapat mögötte, de ennek nem lesz így jó vége. Tavaly a Felcsút esett ki. El a kezekkel a magyar futball igazi szellemi műhelyeitől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.