A gyűlölet ereje: a rendőr azért tudta lebeszélni az öngyilkost az ugrásról, mert ugyanazt a csapatot utálják

ÉLET
2016 szeptember 23., 11:39
comments 35

Szurkoló lelkületű olvasóink tudhatják, hogy a rajongott csapat iránti szeretetnél talán csak egy nagyobb összetartó erő van:

az örök ellenség lángoló gyűlölete.

Ez a gyűlölet pedig akár életet is menthet. Szeptember 10-én a dél-Karolinai Columbiában ez a közös gyűlölet segített egy rendőrtisztnek, Michael Blackmore-nak abban, hogy lebeszéljen egy elkeseredett férfit az öngyilkosságról.

link Forrás

A rendőr testkarmerájának felvételén hallani, hogy az öngyilkosjelölt egyszercsak megjegyzi, mennyire gyűlöli a Dallas Cowboyst.

Blackmore vette a jelet, rögtön az amerikai focira terelte a szót. Beszélt a helyi egyetemi csapatról, a Gamecocksról, és még azt is kiderítette, hogy a férfi a Washingtonnak szurkol az NFL-ben.

De ezzel még nem sikerült meggyőznie a férfit. Ám amikor azt mondta, hogy a hétvégén biztos a Washingtonnak fog szurkolni, mert gyűlöli a Dallas Cowboyst, végre sikerül az áttörés. Pár pillanattal később már megfoghatta a férfi kezét, és egy társa segítségével átemelhette a híd korlátján. (Via Dallas News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.