Mengyi Roland jó útra tért: RUHÁKAT OSZT A RÁSZORULÓKNAK

bűnügy
2016 szeptember 23., 16:41
comments 94

Mengyi Roland, a súlyos pályázati csalásokba keveredett fideszes politikust nem hatják meg a koholt vádak! Csak előre néz, nem foglalkozik a gyűlölködőkkel, azt teszi, amit a szíve diktál. Puffogjanak csak, amíg ő valóra váltja százak álmait!

Nemrég egy kis faluban, Girincsen járt, ahol először migránsfórumot tartott,

majd hatalmasat jótékonykodott, sok embernek segített.

"Jótékonysági ruhaosztás Girincsen, reméljük sok embernek tudtunk segíteni"

- írta a Facebookján.

Ez igen!

Valóban sok embernek segített!

Amikor valaki nem csak Néz, hanem Lát is...


És ha azt hiszed, ennyi volt, hogy csak kirakat az egész, hát nagyon tévedsz! Néhány nappal később már Megyaszón váltotta meg újra a világot.

"Hajdú Istvánné polgármester asszonnyal és roma kisebbségi vezetőkkel karöltve ruhákat osztottunk a rászorulóknak Megyaszón, ahol a kicsik legnagyobb örömére gyermekjátékok is új gazdákra találtak"

Ez igen!

A kicsiknek soha nem volt még jobb napjuk!

Mit Voldemort? Én egy Aranyembert látok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.