George W. Bush megböködte Barack Obamát

külföld
2016 szeptember 25., 08:45
comments 36

Szombaton nyitották meg Washingtonban, az amerikai fővárosban az Afrikai-Amerikai Múzeumot. A rendezvényen Barack Obama is beszédet mondott, egy álom megvalósulásának nevezte az amerikai feketék történelmét bemutató intézmény megnyitását.

A megnyitón Obama mellett elődje, George W. Bush is jelen volt. És ha már ott volt, és úgy adódott, hátba is veregette Obamát, hogy

ugyan készítsen már róla egy közös képet az esemény egyik résztvevőjével.

Íme:

link Forrás

Ilyet is csak egy másik elnök húzhat meg a világ legnagyobb hatalmú emberével szemben.

Maga a múzeum amúgy 40 ezer négyzetméteren több mint 36 ezer kiállítási tárgyon szemlélteti az amerikai feketék sorscsapásokkal teli történelmét a múlt szenvedéseitől a polgárjogi mozgalom sikerein át egészen napjainkig. (Via Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.