Horváth Ferenc edző lánycsapathoz hasonlította vesztes focistáit

futball
2016 szeptember 25., 10:51
comments 75

Az Index beszámolója szerint kábé lincshangulat alakult ki Miskolcon a helyi NB1-es csapat, a DVTK újabb, sorozatban kilencedik veresége után, amivel az amúgy sok pénzből gazdálkodó, és magyar szinten sztárokkal teletömött csapat tökutolsó a 12 csapatos első osztályban.

A meccs után a feldühödött drukkerek kórusban üvöltötték a játékosoknak, hogy "takarodjatok", közben többen megpróbáltak átmászni a kerítésen, hogy tettleg kérjék számon a gyenge játékot.

Ennél is kiábrándítóbb volt a DVTK edzőjének nyilatkozata. Az egykori sztárcsatár, Horváth Ferenc a keménységet kérte számon a csapatán, mert

"nagyon nehéz azonosulnom azzal, hogy a csapatok úgy játszik, mint egy lánycsapat".

A gyenge szereplés még saját edzői kvalitásaiban is elbizonytalanította, de szerencsére nem végleg:

"A csapatom 12. helyen áll, ami biztosan azt jelenti, hogy nem vagyok jó edző. Lehet, hogy így van. De az is lehet, hogy nem" - mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.