Ultimátumot adott a kormánynak a DK

politika
2016 szeptember 25., 10:22
comments 271

Amennyiben a kormány és a rendőrség vasárnap délután hatig nem tisztázza, hogy mi történt a Teréz körúton, és erről nem tájékoztatja a közvéleményt, a Demokratikus Koalíció úgy tekinti, hogy azoknak van igazuk, akik szerint az eset kampánycélokat szolgálhatott, jelentette be Kakuk György, a párt elnökségi tagja vasárnapi sajtótájékoztatója után az MTI-nek.

"A sok hónapja tartó kormányzati gyűlöletkampány után olyan hangulat alakult ki az országban, amelyben nagyon sokan már nem tartják lehetetlennek, sőt inkább valószínűnek tartják, hogy egy ilyen akció mögött akár Orbánék is állhatnak. Ezt mi nem állítjuk, ez az általános vélekedés a közösségi oldalakon" - mondta.

Kakuk szerint "minél tovább tart a ködösítés, annál jobban erősödik a kép a közvéleményben, hogy itt egy népszavazás előtti utolsó, elkeseredett kormányzati akcióról van szó". Több mint 12 óra telt el az eset óta, a rendőrség azonban semmilyen konkrétumot nem mondott az ügyben, holott Nyugat-Európában egy-két órával egy robbanás után "már legalább nagy valószínűséggel meg tudják mondani, mi történt", mondta. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.