Ha a gyermekedet megerőszakolja egy kényszerbetelepített, hepatitiszes analfabéta migráns jövőre, tudod kinek köszönheted?

Tbg
POLITIKA
2016 szeptember 26., 06:42
comments 867

Ha nem tudod, akkor a lovagkereszttel kitüntetett publicista, Bayer Zsolt megmondja:

Mióta a Bádog blog szerzője lovagkeresztjének átvétele utáni közfelháborodást követően leszokott a kurvaanyázásról, elsajátított néhány képszerkesztési trükköt (vagy környezetében valaki), és újabb mélységeket célzott meg.

Ezúttal a kormányzat gyűlöletkampányát kiforgató Kétfarkú Kutya pártnak üzent vizuális publicisztikában.

Bennem már csak egy kérdés maradt:

„Ha a magyar gazdaság fejlesztésére szánt uniós és állami pénzeket lenyúlja egy fogalmatlan, analfabéta, a hatalomba a félelemkeltő gyűlöletkampány segítségével bebetonozott fideszes párttitkár, azt melyik kisegérnek köszönhetjük?”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.