Miről beszél Nemcsák Károly? Mi az istenről beszél Nemcsák Károly???

INTERNET
2016 szeptember 27., 14:15
comments 295

Alighogy elindult az M5 „közszolgálati” „ismeretterjesztő” csatorna, máris sikerült hoznia a várható színvonalat.

Most az egyik adásban Nemcsák Károly beszélt az internetről, és vele mutatták be az új technológiát, az okostelefont is. Nemcsák, aki mémmé vált a Szomszédokból ismert vágási Feriként, arról beszélt a műsorban, hogy:

„Gyakorlatilag én voltam az a szereplő, aki ezt a fajta új technológiát a köztudatba bevezette.”

link Forrás

Eszerint Nemcsák Károly azt hiszi, hogy ő ismertette meg az országgal az internetet. De hát miről beszél ez az ember? Mi az istenről beszél???

Csak nem arra, hogy egy 1996. júniusi részben az internetről beszélt, amit aztán sok évvel később felkaptak maguk az internetezők? (Kérdés: honnan hallottak róla, hogy létezik?)

link Forrás

Egyébként a riportban elhangzik, hogy nagyon sajnálja, hogy akkor nem volt elég bátor és kitartó, hogy megtanulja a számítógépezés alapjait. (via csakjuci)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.