Ausztrália legszerencsétlenebb férfiját fél éven belül másodszor csípte meg a farkán egy mérges pók

ÁLLAT
2016 szeptember 28., 19:46
comments 70

A 21 éves férfi nevét nem is hozták nyilvánosságra, a helyi lapok csak Ausztrália legszerencsétlenebb férfijaként emlegetik, miután öt hónap leforgása alatt kétszer csípte meg egy egy veszedelmes pók.

A vöröshátú pók Ausztrália veszélyesebb pókjai közé tartozik, mivel nagyon erős mérge van és csípése komoly fájdalmat okoz. Évente 4000 embert csípnek meg átlagosan és a legtöbb esetben szükség van ellenanyag beadására is.

Na egy ilyen pók találta meg kétszer is a szerencsétlen férfit. Mindkétszer egy toitoi-ban. Pedig már az első csípés is világhírt ért, önmagában is, még a BBC is beszámolt róla áprilisban. De most gyakorlatilag ugyanott támadta meg a pók, ráadásul ugyanúgy egy nyilvános, hordozható vécében. A legutóbbi támadás óta először ment be egy ilyenbe a férfi, rögtön rosszul sült el a dolog.

photo_camera Fotó: Wikipedia

Ez a mostani csípés egy kicsit jobban bevörösödött és jobban is fájt, mesélte el. Megint kapott ellenszérumot és tetnauszt is.

A kórházban a nővér elmondása szerint kuncogni kezdett, amikor elmondta, miért van ott, mivel még emlékeztek rá a legutóbbi eset miatt. A férfi maga is elismeri, hogy ami azt illeti, elég balszerencsés. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.