Steven Avery reméli, Brad Pitt játssza majd el egy róla szóló filmben

FILM
2016 szeptember 29., 18:51
comments 21

Az életfogytiglani börtönbüntetését töltő Steven Avery ezt egy műsorban vallotta be, amibe telefonon jelentkezett be, az új menyasszonyán keresztül. A nő, Lynn Hartman egy jogász, aki idén kezdett el írni Averynek, de csak két hete találkoztak személyesen is. Az elítélttel nem sokára Dr Phil fog telefonos interjút készíteni.

Steven Avery – akit a Making a Murderer című dokumentumfilm tett világhírűvé –, amikor 2007-ben vitatott módon elítélték egy gyilkossági ügyben. Mostanra minden jogorvoslati lehetőséggel élt, a wisconsini legfelsőbb bíróság az ő, méltányos tárgyalásra irányuló kérelmeit is elutasította.
photo_camera Avery a 2007-es ítélethirdetéskor (Fotó: Netflix / Making a Murderer)

A férfi – akinek az elképesztően fordulatos bűnügyeiről szólt a Netflix dokumentumfilm-sorozata, a Making a Murderer – reméli, hogy tisztázni tudja magát, miután az ártatlanul elítélt unokaöccse kiszabadult. A nyáron jelentették be, hogy folytatják a Making a Murderert. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.