GoPróval ment tüzet oltani egy omszki tűzoltó, kemény videó a végeredmény

külföld
2016 szeptember 30., 19:53
comments 30

Egy tűzoltó kamerát szerelt a sisakjára a szibériai Omszkban, és úgy ment tüzet oltani. A videón éppen egy kivételesen kemény tűzesethez riasztották az osztagát, így eléd durva felvételek készültek.

link Forrás

Az omszki tűzoltóság maga hozta nyilvánosságra a felvételt, mert ezzel is szerették volna felhívni a figyelmet a tűzkockázatra, és meg akarták mutatni,

milyen kemény is egy tűzoltó munkája.

Az egyik orosz tévé azonnal le is vetítette a felvételt, ők azt mondják, hogy ez vetekszik bármelyik hollywoodi kasszasikerrel.

A videót Oroszországban sokan a Hardcore Henry című 2015-ös orosz-amerikai akciófilmhez hasonlítják, mert abban az egész cselekményt a főhős szemszögéből követi a néző. (The Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.